Astăzi, Chiril Gaburici va fi supus votului în Parlament

Chiril Gaburici, candidatul desemnat la funcția de prim ministru al R. Moldova, va cere astăzi, 18 februarie, la ora 14:00, votul de încredere pentru programul de activitate al viitorului Guvern.

Amintim că candidatura lui Chiril Gaburici în calitate de premier a fost propusă de către PLDM, după ce Guvernul Leancă nu a obținut numărul necesar de voturi (51 de voturi).

În timp ce, PD și PLDM s-au arătat dispuși să voteze pentru noul candidat, Iurie Leancă a declarat că nu va vota pentru un Guvern minoritar, pe care-l consideră ineficient. Totodată, PL și PSRM au subliniat că nu vor susţine viitorul cabinet de miniştri. Însă, PCRM continuă să tacă și să fie cât se poate de echivoci în declarațiile lor.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *