Arcadie Barbăroșie: „Renato Usatîi este considerat un fel de băiat de-al nostru”

Renato Usatîi, liderul „Partidul Nostru” este persoana în care cetățenii R. Moldova au cea mai mare încredere.

Aceasta arată rezultatele prezentate de către Barometrul Opiniei Publice (BOP), acesta se bucură de un procentaj de încredere de 11 la sută, fiind urmat de către Igor Dodon, liderul PSRM cu 6 la sută. „Renato Usatîi pare să fie mai atractiv pentru cetățeni. Probabil, acest lucru se datorează faptului că el este considerat ca un fel de băiat de-al nostru”, a declarat Arcadie Barbăroșie, directorul executiv al Institutului de Politici Publice.

Se bucură de încrederea oamenilor și Maia Sandu și Iurie Leancă.

Colectarea datelor BOP a fost realizată în perioada 8 noiembrie – 1 decembrie 2015, pe un eșantion de 1160 de persoane din întreg teritoriul R. Moldova. Menționăm că marja de eroare este de 3%.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Simion

    Rahato – un fel de “Griska vagabondu’ din targ”, un fel de… Kotovski, un fele de telegar de mahala, un fel de borfas de porc.

  2. Anatolie Mereuta

    Pistolarul distribuitor de vidanje pline este de al nostru,dar fiind siDodon care ne pune in furci pt,ca suntem romani intre primii la incredere eu cred ca ori suntem prosti,ori toti respondentii erau beti,cum sa ai incredere sau sa-l vezi presedintele moldovei ales direct pe mancurtul Renato usatai,,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *