VIDEO/ Anunțul făcut de Șor într-un video postat pe facebook: „Eu vin la voi”

Dispărut din Republica Moldova după alegerile parlamentare din 24 februarie și, ulterior, anunțat în căutare de către autoritățile moldovene, Ilan Șor s-a filmat într-un nou filmuleț pe care l-a postat pe pagina sa de facebook. În video, Șor anunță că va participa la alegerile parlamentare și locale, care urmează să aiba loc pe 20 octombrie.

„Sunt bucuros să vă anunț astăzi că în urma multiplelor solicitări din partea cetățenilor țării noastre, Partidul ȘOR a decis să participe la alegeri în majoritatea localităților țării, inclusiv în Capitală.

Da, sunt convins, după victoria candidatului nostru în localitatea Dvs. vom putea obține aceleași rezultate pe care le-am obținut la Orhei.

Dragi prieteni, iubiți cetățeni ai Republicii Moldova, eu vin la Dvs!”, a scris Șor pe facebook.

Pe 16 iulie curent, Procuratura Generală a anunțat că deputatul Ilan Șor, condamnat de prima instanță la șapte ani și șase luni de închisoare într-un dosar de escrocherie, vizat în ancheta privind frauda bancară și figurant în Raportul Kroll, a plecat din Republica Moldova prin Aeroportul Internațional Chișinău, fără a trece controlul vamal sau cel de frontieră în perioada 14-17 iunie.

Pe 15 august, Ilan Sor a fost lipsit de imunitate parlamentară.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *