Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Andrian Candu: „Prin nominalizarea domnului…

Andrian Candu: „Prin nominalizarea domnului Păduraru vedem o pasiune ”deosebită” pentru termenul „integritate” și modul straniu în care el este înțeles de instituția prezidențială”

„Schimbarea în bine în Moldova se va produce atunci când clasa politică nu va mai folosi duble standarde pentru a-și valida proprii candidați și a-i refuza pe alții incomozi lor sau grupurilor de interese ce îi conduc”, a scris Andrian Candu pe un site de socializare.

„Desemnarea unui nou candidat, din nou fără sprijin parlamentar, demonstrează nu doar încăpățânare în defavoare interesului național, interes care presupune stabilizarea Moldovei. Prin nominalizarea domnului Păduraru vedem o pasiune ”deosebită” pentru termenul „integritate” și modul straniu în care el este înțeles de instituția prezidențială. Această nominalizare improvizată nu face decât să confirme neseriozitatea dezbaterilor la care am asistat în ultima perioadă”, a mai menționat Candu.

În încheiere, Candu a spus că rămâne optimist și că majoritatea parlamentară a găsit candidatul de compromis pentru a evita anticipatele și pentru a face posibilă intrarea într-o perioadă de stabilitate.