Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Andrei Năstase comentează acuzațiile democraților…

Andrei Năstase comentează acuzațiile democraților la adresa Blocului ACUM

Foto: captură privesc.eu

În cadrul briefingului din 31 mai, Vitalie Gamurari, purtătorul de cuvânt al democraților, a dat citire declarație adoptată de către Biroul permanent al PDM, în care sunt aduse mai multe acuzații la adresa Blocului ACUM. Într-o postare pe rețelele de socializare, Andrei Năstase a veni cu o reacție vizavi de insinuările ce au fost aduse la adresa Blocului ACUM.

„Plahotniuc, am văzut cu toții că astăzi ai aruncat încă o mănușă a persecuțiilor, a amenințărilor și răfuielii cu cei care nu vor să aibă nici o relație cu tine. De ce? Pentru că tu nu ești politician, tu ești un uzurpator sinistru și un călău în sensul deplin al cuvântului”, a scris Năstase.

Acesta a mai declarat că este decis cu toată fermitate să lupte până la capăt.

În cadrul briefingului, Vitalie Gămurari, purtătorul de cuvânt al democraților, a dat citire declarației adoptată de către Biroul permanent al PDM.

„Am așteptat trei luni ca Blocul ACUM să se trezească la realitate și să înțeleagă că au fost trimiși de către cetățeni R. Moldova în Parlament să muncească pentru ei, nu să schimbe un șef de instituție cu altul de-al lor, nu să-și facă selfie în fotoliile de parlamentari în calitate de turiști. Din păcate, trebuie să recunoaștem, au dovedit deocamdată că sunt doar turiști în politica R. Moldova”, a declarat Gămurari.

Purtătorul de cuvânt al PDM a subliniat că după alegeri democrații au făcut un apel la negocieri pentru Blocul ACUM, însă aceștia nu au dat curs invitației, iar respectiv, pentru că partidele au viziuni politice, s-a ajuns la un blocaj. Astfel, Biroul permanent al PDM a decis să transmită o invitație la dialog pentru PSRM pentru a negocia a viitoare coaliție parlamentară.