Analist politic: “Demisia va urgenta crearea unei majorități parlamentare”

Anatol Țărănu, analist politic și directorul Politicon consideră că demisia premierului Gaburici va urgenta crearea unei majorități parlamentare și a unui guvern mult mai stabil.

“Eu cred că această demisie urgentează consituirea unei majorități parlamentare și a unui guvern mai stabil. Dacă și-a anunțat demisia în urma scandalului diplomei, este evident că aceasta este falsă”, a precizat Țăranu.

Amintim că, astăzi, la ora 11.00, în cadrul unui briefing, Chiril Gaburici și-a anunțat demisia.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

  1. Rusu Mihai

    Si eu cred ca demisia inainte de alegeri a venit la moment,pt.ca dupa alegeri,eu cred ca Gaburici era demis de Filat si Lupu,dar Gaburici,baiat istet le-a luat-o inainte si eu zic ca bine a facut,lasandu-i pe politicieni sa se certe intre ei pt.Banci,pt.Procuratura s.a.El nu-i politician si a plecat zice-se din cauza diplomelor…

  2. Ecaterina Bostanica

    Lupu si Filat ne anunta cu citeva zile in urma ca vor mere pe ideea consolidarii unei guvernari majoritare, pentru a putea asigura sprijinul necesar pentru nfaptuirea reformelor cit si aprogresului din RM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *