Aleșii poporului pleacă în vacanță. Când vor reveni deputații la muncă

Deputații au participat astăzi, 27 iulie, la ultima ședință plenară din cadrul sesiunii de primăvară, urmând ca pe 3 septembrie să revină la muncă.

În ultimele două ședințe ale Parlamentului, deputații au dezbătut peste 50 de proiecte și au adoptat și mica reformă fiscală, fapt ce a nemulțumit mai multe fracțiuni parlamentare, care au declarat că majoritatea parlamentară a adoptat în grabă proiectele fără a respecta procedura legală.

Conform articolului 37 din Regulamentul Legislativului, Parlamentul se întruneşte în două sesiuni ordinare pe an. Sesiunea de primăvară începe în luna februarie şi nu poate depăşi sfîrşitul lunii iulie. Sesiunea de toamnă începe în luna septembrie şi nu poate depăşi sfîrşitul lunii decembrie. Prima ședință plenară a sesiunii de primăvară 2018 a avut loc la  8 februarie.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *