Alegerea conducerii Parlamentului se amână

Nici nu au reuşit bine să lucreze că au cerut o pauză de 24 de ore. Valeriu Streleț, reprezentantul Partidului Liberal Democrat a cerut o pauză care a fost aprobată prin votul majorităţii parlamentare. Astfel deputaţii se vor întruni mâine, la ora 15:00, într-o nouă şedinţă excepţională.
Liderul PLDM, Vlad Filat a declarat că această pauză este necesară pentru noi consultări.Totodată politicianul a declarat că susţine propunerea Partidului Democrat, prin vocea preşedintelui acestei formaţiuni Marian Lupu, de a forma o coaliţie minoritară PDM-PLDM. Filat a refuzat să ofere detalii despre eşecul din cadrul negocierilor privind formarea coaliţiei parlamentare.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. victor

    invinuierele vor curge in aceste 24 de ore, insa in opinia mea, totul e clar, Ghimpu vrea mai multe decit poate duce, asta e problema adevarata, ar trebui sa-si asume aceste iresponsabilitati.

  2. Radion Plesca

    Aceasta aminare ii aranjeaza doar pe liberali care si-au inceput deja campania electorala locala. Asa ca pentru a intelege cine e de vina trebuie sa vedem cine si ce are din asta de cistigat. Acum la moment liberalilor lii comod sa se victimizeze si sa treaca in opozitie. Asa ca ei si sunt vinovetii de situatia creata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *