A început alegerea conducerii Parlamentului

Parlamentul a început procesul de alegere conducerii Legislativului. A fost formată comisia de alegere a Preşedintelui Parlamentului.  Din fiecare partid au fost delegaţi câte un reprezentant din fiecare partid în comisia de alegere a conducerii Legislativului.

PSRM-Vasile Bolea

PLDM-Tudor Deliu

PDM-Sergiu Sîrbu

PCRM-Artur Reşetnicov

PL- nu a înaintat o candidatură în această comisie.

 

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *