(Video)Vezi cum arată camera de audiere a minorilor de la Curtea Apel Bălți

Camera de audiere a minorilor de la Curtea de Apel Bălți este una din cele mai moderne din țară, fiind utilizată atît de judecători, cît și de procurori, pe cauzele penale cu implicarea minorilor. Camera este dotată cu păpuși anatomice, care se folosesc pentru intervievarea copiilor posibile victime ale unui abuz sexual.

De asemenea, în sălile unde se petrec ședințele de judecată au dispărut celulele cu gratii, unde stăteau inculpații.

Ce alte modificări au fost realizate în instanțele de judecată vedeți astăzi, în emisunea Reporter de Gardă, difuzată la Moldova 1, la ora 21.25.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *