VIDEO/ Societatea civilă îi cere să plece, procurorul general se opune. Rezumatul situației

În ultimii ani sistemul de drept s-a opus luptei cu corupția, iar Procuratura Generală nu a reușit realizarea unor anchete reale privind devalizarea miliardelor din bănci. Societatea îi cere Procurorului General să-și dea demisia, iar el se opune. Vă propunem un video-rezumat al acestei situații.

Desene de Art of Alex Buretz


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *