Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Tragedie în familia unui deputat

Tragedie în familia unui deputat

Fiul cel mare al deputatului Nae Simion Pleşca a fost împuşcat mortal, la 7 martie, de către fratele său mai mic, cu un pistol de model CZ 75, chiar în apartamentul familiei din Chişinău. În cadrul cercetării preliminare oamenii legii au stabilit că în momentul producerii incidentului, în locuință se aflau părinții și fratele mai mic ai victimei.

Sorin, cel care a tras, a fugit de la faţa locului, fiind căutat de oamenii legii. Astăzi, 8 martie, la ora 09:00 automobilul încuiat a fost depistat de polițiști pe o stradă din mun.Bălți. Polițitia continuă acțiunile de căutare în vederea stabilirii locului aflării bănuitului și acțiuni de urmărire penală întru stabilirea tuturor circumstanțelor acestui caz.

UPDATE: Pe acest caz a fost deschis un dosar penal pentru lipsirea de viață din imprudență. Conform art. 149 din Codul Penal al R. Moldova, dacă va fi găsit vinovat, autorul omorului riscă până la 3 ani de închisoare. Potrivit lui Adrian Jovmir, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, cazul se află acum în gestiunea procurorilor.