Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Tineri reținuți pentru comiterea unor…

Tineri reținuți pentru comiterea unor infracțiuni

Două magazine din capitală au fost sparte, iar suspecții identificați și reținuți la scurt timp.

Astfel, în seara zilei de 22 iulie curent, ora 22:30, inspectorii de patrulare, dislocați pentru asigurarea ordinii publice și securității circulației rutiere pe bulevardul Dacia din mun. Chișinău au observat un tânăr de 18 ani, care ducea două cutii cu pavilioane. Întrebat de polițiști de unde are bunurile, individul a menționat că le-a procurat, după care a încercat să fugă.

Suspectul a fost reținut și încătușat. În urma audierilor efectuate, poliția a constatat că bunurile depistate asupra tânărului au fost sustrase de la un magazin din sectorul Botanica al capitalei.

Un alt caz de sustragere a bunurilor din magazin a fost înregistrat în noaptea de 24 iulie, în jurul orei 01:40, în sectorul Râșcani din capitală.

La fața locului s-a deplasat un echipaj mixt de patrulare care a depistat ușa unui magazin spartă. La doar câteva minute, un tânăr de 18 ani s-a apropiat de polițiști, declarând că a văzut doi bărbați care au intrat în magazin.

După câteva întrebări, individul a recunoscut că de fapt el este cel care a deteriorat ușa magazinului și a sustras aparatul de casă în care se afla o sumă de bani.

În ambele cazuri, au fost pornite procedurile de documentare a faptelor pentru luarea unei decizii conform legislației în vigoare.