Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Reținuți după ce au jefuit…

Reținuți după ce au jefuit o femeie în scara blocului

La 24 februarie curent, în jurul orei 20:30 o femeie a fost jefuită de doi indivizi chiar în scara blocului unde locuiește de pe str. Bacioii-Noi din capitală. Mașina în care se afla femeia de 35 de ani a fost urmărită de către doi indivizi de pe bd. Dacia până în curtea casei sale. Ulterior, cei doi suspecți au aplicat forța fizică împotriva femeii și au deposedat-o de geanta în care se aflau mai multe bunuri personale, acte și bani.

Indivizii, în vârstă de 36 de ani ambii, au reușit să fugă. Însă, mașina în care au urcat a fost observată de o vecină a victimei, care a reușit să rețină câteva semnalmente ale mijlocului de transport. După ce a fost anunțată poliția, automobilul a fost dat imediat în urmărire, iar în 15 minute, mașina în care se aflau cei doi bănuiți a fost stopată de oamenii legii.

Suspecții sunt originari din Tiraspol și Bender, iar la volanul automobilului cu care se deplasau se afla un bărbat de 39 de ani, care prestează servicii de taxi în regiunea transnistreană. Toți trei sunt reținuți pentru 72 de ore în Inspectoratul de Poliție al sectorului Botanica. A fost deschisă o anchetă penală, iar poliția urrmează să stabilească toate circumstanțele cazului.