Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Reţinut, pentru că ar fi…

Reţinut, pentru că ar fi înjunghiat mortal un tânăr

Un locuitor din oraşul Cricova, în vârstă de 32 ani, angajat la o companie de taxi, a fost reţinut, fiind bănuit de înjunghierea fatală a unui tânăr în vârstă de 22 de ani, originar din or. Sângera.

Conform informaţiilor acumulate în cadrul acţiunilor de urmărire penală, forţele de ordine au constatat că, incidentul a avut loc în noaptea spre 8 februarie curent, la o cafenea din capitală. Astfel, între bănuit şi potenţiala victimă s-ar fi iscat un conflict din cauza unei domnişoare. Agresorul ar fi scos un cuţit din buzunar, aplicându-i o lovitură fatală în regiunea inimii, după care a fugit de la locul faptei într-o direcţie necunoscută. După câteva ore de la comiterea infracţiunii, suspectul a fost reţinut de către poliţie.

Actualmente, suspectul se află în Izolatorul de Detenţie Preventivă al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi este cercetat penal pentru omor intenţionat. Coform prevederilor legislaţiei penale în vigoare, bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 10 până la 15 ani.