Reținut pentru amenințare cu armă pneumatică

Un bărbat din mun. Bălți a fost reținut de forțele de ordine pentru huliganism. Acesta a amenințat paznicul unei spălătorii auto cu un pistol.

Astfel, la data de 15 februarie curent, în jurul orei 01:00, pe strada Aerodromului din mun. Bălți a fost solicitată Poliția. Ajunși la fața locului, polițiștii de patrulare au depistat un bărbat, cu semne vizibile de ebrietate, care amenința paznicul întreprinderii cu o armă pneumatică. Suspectul invoca, că vrea să-și restituie buletinul de identitate ridicat, anterior, de către proprietarul spălătoriei auto.

Grație operativității și profesionalismului manifestat de inspectorii de patrulare, bărbatul a fost încătușat și condus la Inspectoratul de poliție Bălți.

În timpul documentării, suspectul s-a dovedit a fi un localnic, în vârstă de 32 de ani, care deține arma legal. În privința acestuia a fost pornită o cauză penală pentru „Ameninţare cu omor ori cu vătămarea gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii”. Dacă bărbatul va fi găsit vinovat, el riscă pedeapsă sub formă de amendă în mărime de la 4 000 la 8 000 de lei sau până la 3 ani de privațiune de libertate.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *