Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Reacția fondatorului „Pro Imobil” la…

Reacția fondatorului „Pro Imobil” la perchezițiile care se desfășoare la fostul sediu al companiei

Fondatorul brandului „Pro Imobil”, împreună cu angajații săi, vin cu o reacție la perchezițiile care au loc, în aceste momente, în cladirea în care până acum câteva săptămâni, și-au desfășurat activitatea.

Astfel, Vladislav Musteață, fondatorul brandului „Pro Imobil”, susține că perchezițiile de astăzi nu au nicio legătură cu el sau compania pe care a fondat-o.

Nota emisă:

„Proimobil.md și tot colectivul de peste 300 de agenți atrage atenția presei că în perchezițiile efectuate în această dimineață de procuratură, nu sunt vizați actualii agenți și managementul companiei. Acțiunile organelor privesc persoanele implicate fraudulos în afacere începând cu anul 2017 și până în august 2019. Sediul de pe Armenească 28 deja de mai mult de o lună este închiriat de altă companie imobiliară , gestionată de Octavian Orheianu și alte persoane, asupra cărora se efectuază aceste investigații”.

În aceste momente, procurorii efectuează percheziții în cladirea în care, până acum câteva săptămâni, și-au desfășurat activitatea agenţii celei mai mari companii imobiliare din Republica Moldova, Pro Imobil.