Principală  —  IMPORTANTE   —   Video/ Autoritățile au inițiat o…

Video Autoritățile au inițiat o cauză penală după ce un copil a fost agresat de către un bărbat, într-o curte din Bălți: „Încă odată mai faci așa…”. Ce spune Poliția

Autoritățile au inițiat o cauză penală după ce un copil de 12 ani a fost agresat de către un bărbat în vârstă de 38 de ani, la Bălți. Momentul a fost filmat cu un telefon mobil de către soția bărbatului, iar ulterior au ajuns pe internet. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Din imaginile postate pe internet se vede cum, copilul de 12 ani, care se afla într-un copac din curtea unui bloc este dat jos de către bărbatul de 38 de ani. După ce a pus mâna pe copil, agresorul începe să-l tragă de urechi, să-l bruscheze și să înjure. Întreaga scenă s-a produs sub ochii mai multor locuitori.

Ulterior, într-un alt filmuleț video postat tot pe rețelele de socializare se vede cum un alt bărbat vine să-i ceară socoteală agresorului, iar după un schimb de replici între ei, acesta îl lovește pe bărbatul care a agresat copilul.

Ce spune Poliția

Solicitați de către ZdG, responsabilii din cadrul Inspectoratului de Poliției Bălți ne-au comunicat că incidentul s-a produs la 9 august, în curtea unui bloc de locuit din Bălți.

Fiind audiat de polițiști, bărbatul de 38 de ani le-a comunicat autorităților că totul a început după ce băiatul de 12 ani i-ar fi agresat fizic fiica.

La data de 9 august, poliția din Bălţi a fost alertată, pe faptul agresării unui minor de către o persoană adultă. În rezultatul cercetării cazului, s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 38 ani, aflîndu-se în curtea unui bloc de locuit, a agresat fizic un minor de 12 ani. Pentru stabilirea gravității leziunilor corporale, copilul a fost îndreptat la expertiza medico-legală.
Audiat de polițiști, bărbatul și-a motivat acţiunile sale prin faptul că minorul ar fi agresat-o fizic pe fiica sa. Ca urmare a incidentului, în aceeaşi zi, între fratele minorului maltratat şi bărbatul de 38 de ani a avut loc o altercaţie, în procesul căreia ultimul a fost agresat fizic”
, menționează IP Bălți.

Potrivit IP Bălți, la moment, în gestiune se află mai multe plângeri reciproce din partea participanţilor la conflict.

Poliția urmează să stabilească toate circumstanţele în care s-a produs incidentul.