Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Procurorii cer mandat de arestare…

Procurorii cer mandat de arestare pentru Marina Tauber. Reghina Apostolova rămâne la spital. Detalii

Procurorii cer, astăzi, 18 septembrie, mandat de arestare pentru deputata Partidului Politic Șor, Marina Tauber, care acum două zile a fost reținută de ofițerii CNA fiind vizată în dosarul privind frauda bancară din Republica Moldova.

Demersul înaintat de procurori este examinat la Judecatoria Chișinău, sediul Ciocana.

Între timp, procurorii au cerut mandat de arest la domiciliu pentru deputata Regina Apostolova, ne-au comunicat responsabilii de la Procuratura Anticorupție.

Reghina Apostolova se află în continuare internată la Institutul de Medicină Urgentă din capitală, starea ei fiind de gravitate medie. Deputata a ajuns la spital după ce, la câteva ore de la reținere, i s-ar fi făcut rău și a fost solicitată o ambulanță.

Cele două deputate au rămas fără imunitate parlamentară, după ce, pe 16 septembrie, procurorul general interimar, Dumitru Robu, a venit cu două demersuri în acest sens, iar 56 de deputați le-au susținut în plen. După ce au fost lipsite de imunitate parlamentară, Marina Tauber și Reghina Apostolova au fost escortate de la Orhei și reținute de ofițerii CNA.  Marina Tauber și Reghina Apostolova sunt vizate în dosarul privind frauda bancară din Republica Moldova.