Procurorii cer mandat de arestare pe numele lui Șor și anunțarea acestuia în căutare

Procurorii anticorupție înaintează astăzi un demers către magistrații Curții de Apel Cahul prin care solicită emiterea mandatului de arestare pe numele lui Ilan Șor și anunțarea acestuia în căutare internațională. Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către șefa interimară a Procuraturii Anticorupție, Adriana Bețișor.

Este înaintat de către procurorii din cadru Procuraturii Anticorupție solicitarea de a-i fi aplicată măsura preventivă și de a fi anunțat în căutare internațională. Aplicarea măsurii preventive este solicitată pe dosarul care se examinează la Curtea de Apel Cahul”, menționează Adriana Bețișor.

Ședința de la Curtea de Apel Cahul în dosarul lui Ilan Șor are loc în acest clipe, iar potrivit serviciului de presă al Procuraturii, aceasta se va finaliza la ora 14.00.

Tot astăzi, procurorii anticorupție aplică sechestru pe mai multe bunuri ale lui Ilan Șor.

Reţinut în mai 2015, Ilan Şor a fost condamnat în 2017 la şapte ani şi şase luni de închisoare pentru escrocherie şi spălare de ba


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. lelea

    Beti-sor face teatru, Plaha si sluga lui dau in “jertva” unul ca sa scape pe altul(Plaha)….ha ha ha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *