Procurorii anticorupție cer la Curtea de Apel ca Tauber să se întoarcă în izolator

Procurorii anticorupție contestă măsurile dispuse de Judecătoria Chișinău în privința deputatelor Partidului Politic Șor, Marina Tauber și Reghina Apostolva.

Astăzi, 20 septembrie, Procuratura Anticorupție va contesta măsurile dispuse de către Judecătoria Chișinău în privința deputatei Marina Tauber , care a primit arest la domiciliu și Reghina Apostolva, care a fost plasată sub control judiciar.

Astfel, dacă va fi admisă contestarea, aceasta va fi examinată la Curtea de Apel Chișinău. Data și ora urmează a fi stabilite ulterior.

Procurorii anticorupție au solicitat următoarele măsuri privative de libertate: arest preventiv în izolator pentru deputata Marina Tauber și arest la domiciliu pentru deputata Reghina Apostolva.

Luni, 16 septembrie, Marina Tauber și Reghina Apostolova, deputate în cadrul fracțiunii Partidului „Șor”, au rămas fără imunitate parlamentară, iar ulterior au fost reținute la Orhei. Pe 18 septembrie, după 2 zile, petrecute în izolatorul CNA, Tauber a fost plasată în arest la domiciliu.

Ieri, 19 septembrie, Reghina Apostolova, deputată din partea Partidului ȘOR, a fost plasată sub control judiciar pentru următoarele 30 de zile. Decizia a fost luată de Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, în lipsa parlamentarei, care se afla internată la spital.

Deputata a ajuns la spital după ce, la câteva ore de la reținere, i s-ar fi făcut rău și a fost solicitată o ambulanță.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *