Procuratura a finalizat investigarea omorului ex-deputatului Dumei de Stat a Federației Ruse Voronenkov

Procuratura de la Kiev a finalizat investigarea în dosarul privind uciderea fostului deputat în Duma de Stat a Federației Ruse Denis Voronenkov.

Despre aceasta informează serviciul de presă al Procuraturii de la Kiev.

Dosarul va fi trimis în judecată după ce părțile vor lua cunoștință de materialele anchetei.

Procuratura a subliniat că organizatorul infracțiunii și cinci complici de ai săi au fost informați despre învinuirile aduse. Acțiunile lor au fost calificate drept ucidere din culpă și deținere ilegală de arme și muniții.

De asemenea, procuratura a comunicat că doi dintre cei bănuiți se află acum în arest. Dosarul lui Vladimir Tiurin care este organizatorul din Rusia a acestei infracțiuni și a doi complici din Harkov, Iurie Vasilenko și Yaroslav Levența, se examinează într-o procedură separată, care este încă în desfășurare cât aceștia sunt în căutare.

Politia a subliniat că membrii grupului criminal au organizat și pregătit infracțiunea, inclusiv închirierea unor apartamente, a automobilelor, filarea victimei și altele.

Sursa: Hromadske
Foto: duma.gov.ru

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *