Peste 180 de percheziţii în toată ţara

Oamenii legii desfășoară perchezii în toată țara. Până la această oră s-au efectuat peste 180 de percheziții, în urma cărora au fost reținute patru persoane.

„Au fost depistate peste 30 de grame de cocaină, 20 de grame de heroină, 50 de pastile ecstasy, dispozitive destinate consumului de droguri şi marijuana hidroponică în cantitate de peste 5kg, plante uscate de cânepă pregătite pentru prelucrare. Au mai fost depistate şi preluate patru arme de foc deţinute ilegal. Percheziţiile se desfăşoară în toate raioanele din Republică”, anunță Procuratura Generală, într-un comunicat de presă.

Potrivit ultimelor date statistice în întreaga lume există 255 de milioane de persoane dependente de droguri. În Moldova sunt 11.000 de dependenți, însă, experții susțin că acest număr este de zece ori mai mare.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Reporter

    da pe la cabinetul lui plaha si candu au trecut ??? ei sunt narkomani cu staj , candu cu vorba lui si buzele amortite , nici specialist nu iti trebuie sa vezi ca-i narkot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *