Ofiţer de urmărire penală, reţinut pentru acte de corupţie

Un ofiţer de urmărire penală al Inspectoratului de Poliţie Ialoveni, împreună cu un complice, au fost reţinuţi în flagrant pentru corupere pasivă.

În fapt, ofiţerul de urmărire penală a pretins şi primit prin intermediul complicelui, suma de 1000 de euro de la o persoană bănuită de implicare într-o altercaţie la o discotecă dintr-un sat din raionul Ialoveni. Pentru această sumă poliţistul urma să adopte o decizie favorabilă intereselor persoanei bănuite de comiterea infracţiunii.

Atât poliţistul, cât şi complicele său au fost reţinuţi preventiv pentru 72 de ore.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *