Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   VIDEO/ Khabib Nurmagomedov a îngenuncheat…

VIDEO Khabib Nurmagomedov a îngenuncheat și a plâns în Octagon. După ce și-a învins adversarul și-a anunțat retragerea din UFC

Foto: talksport.com/

Rusul Khabib Nurmagomedov (32 de ani) l-a învins pe Justin Gaethje (31) în cadrul galei UFC 254. După ce a obținut cea de-a 29-a victorie în UFC, cuprins de emoții, Khabib și-a anunțat retragerea. Cu lacrimi în ochi, rusul a declarat că nu mai poate lupta după ce tatăl său a decedat, scrie Gazeta Sporturilor.

„A fost ultima mea luptă. Nu voi mai veni aici fără tatăl meu. Când UFC m-a sunat despre lupta cu Justin, am vorbit cu mama timp de 3 zile. Nu a vrut să merg să lupt fără tata, dar i-am promis că va fi ultima mea luptă. Îți mulțumesc, Justin. Știu multe lucruri despre tine, știu că îți ajuți oamenii. Fii aproape de părinții tăi, nu știi ce se poate întâmpla mâine”, a declarat Khabib.

Tatăl lui Khabib, Abdulmanap Nurmagomedov, a decedat în luna iulie a acestui an, la vârsta de 57 de ani, după ce a fost infectat cu COVID-19. Abdulmanap i-a fost aproape fiului său în toate cele 28 de meciuri pe care Khabib le-a disputat înainte ca acesta să se stingă din viață.