O nouă ședință de judecată în dosarul „Chirtoacă”. Procurorii cer suspendarea din funcție a edilului capitalei

Astăzi, are loc o nouă ședință de judecată în dosarul „Chirtoacă”. Procurorii cer suspendarea din funcție a edilului capitalei.

Vor să urgenteze examinarea dosarului, pentru că vor mai repede să ia primăria în mâinile sale”, este de părere liberalul Gheorghe Brega.

„Sper să nu fiu suspendat din funcție. Pot să spun mai mult: eu nu voi merge la Primărie atâta timp cât nu se va da verdictul pe fondul acestei chestiuni. Ori voi fi achitat și mă întorc cu fruntea sus la Primărie, ori, dacă voi fi condamnat pe nedrept, evident, atunci automat nu mai pot intra. Nu trebuie nimeni pe nimeni să suspende, eu am demnitatea mea”, a subliniat Dorin Chirtoacă.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *