Nicolae Timofti a semnat decretul de eliberare a lui Nicolae Nogai din funcția de judecător la Curtea de Apel Bender

Nicolae Timofti, președintele R. Moldova, a semnat, la propunerea Consiliului Superior al Magistraturii, un decret privind eliberarea lui Nicolae Nogai din funcția de judecător la Curtea de Apel Bender, în legătură cu pronunțarea hotărârii definitive de condamnare.

Amintim că la 5 decembrie 2014, Curtea de Apel Bălţi a emis o decizie prin care Nicolae Nogai a fost declarat vinovat de pronunţarea, cu bună-ştiinţă, a unei hotărâri judecătoreşti contrare legii, soldată cu urmări grave, infracţiune prevăzută de art. 307 alin. (2) lit. c) al Codului penal al R. Moldova.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Socrates

    Cam anevoieasele sunt drumurile justiției în republica asta Un om onest ar fi demisionat a doua zi, iar un sef de stat cu responsabilitate, l-ar fi suspendat din fucție. Dacă justia l-ar fia chitat i s-a fi restituite toate pagubele morale și materiale. N-a fost să fie… de ce oare.. Nu mai sunt bărbați cu ONOAREA ăn acest stat, sau nu avem chiar statul, care ar apărra cetățenii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *