Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Mesajul deputatului Nae Simion Pleşca…

Mesajul deputatului Nae Simion Pleşca adresat fiului său

Deputatul Nae Simion Pleșca a scris p eo rețea de socializare un mesaj adresat fiului său mai mic care a fugit după ce și-a împușcat fratele mai mare:

„Sorinel! Scumpul și iubitul nostru fecior, unica noastră speranță, sprijin și sens de a trăi. În viață se întâmplă multe accidente din neatenție, din întâmplare și știm bine că tu nu ești vinovat. Dănuț nu-i supărat pe tine și noi nici nu ne gîndim să ne supărăm, că nu ești vinovat, că a fost un ceas rău, de care nimeni nu poate fugi.

Vino, scumpul nostru fecioraș, ca toți trei să-l petrecem pe Dănuțul nostru scump și iubit, pe ultimul drum. El știi bine cât te-a iubit și nu poți să nu vii. Tu ești de azi pentru amândoi sprijinul și sensul pentru care mai putem trăi. Fără tine viața noastră nu are sens. Nu ne lăsa singuri și pierduți! Știu cât ne iubești și tu știi cât te iubim noi, la fel ca întotdeauna. Împreună doar cu tine vom rezista. Vino fără frică, că nu ești vinovat. Te așteptăm cu drag scumpul nostru: mama, tata și Dănuț”, scrie deputatul.

Amintim că la 7 martie, curent, fiul cel mare al depu­ta­tu­lui Nae Simion Pleşca a fost împu­ş­cat mor­tal de către fra­tele său mai mic. În cadrul cer­ce­tă­rii pre­li­mi­nare oame­nii legii au sta­bi­lit că în momen­tul pro­du­ce­rii inci­den­tu­lui, în locu­ință se aflau părin­ții și fra­tele mai mic ai vic­ti­mei. Sorin, cel care a tras, a fugit de la faţa locu­lui, fiind cău­tat de oame­nii legii. La 8 mar­tie, la ora 09:00 auto­mo­bi­lul încu­iat a fost depis­tat de poli­țiști pe o stradă din mun.Bălți.

Poli­ți­tia con­ti­nuă acțiu­nile de cău­tare în vede­rea sta­bi­li­rii locu­lui află­rii bănu­i­tu­lui și acțiuni de urmă­rire penală întru sta­bi­li­rea tutu­ror cir­cum­stan­țe­lor aces­tui caz. Pe acest caz a fost des­chis un dosar penal pen­tru omor intenţionat. Potri­vit lui Adrian Jov­mir, ofi­țe­rul de presă al Poli­ției Capi­ta­lei, cazul se află acum în ges­tiu­nea pro­cu­ro­ri­lor.