Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Reacția socialiștilor la campania lansată…

Reacția socialiștilor la campania lansată de Pro-Moldova: „Dodon nu pleacă! Plaha nu revine, decât în cătușe!”

Foto: sputnik.md

Imediat după ce Pro-Moldova a anunțat despre lansarea campaniei de demitere a lui Igor Dodon, „Pleacă”, socialiștii au reacționat prin intermediul deputatului Grigor Novac. „Dodon nu pleacă! Plaha nu revine, decît în cătușe! Asta este răspunsul socialiștilor la campania finului capului Mafiei”, a scris Novac pe pagina sa de facebook.

Deputatul PSRM mai spune că inițiativa celor de la Pro-Moldova are ca scop retragerea dosarelor penale pe numele fostului lider PD, Vladimir Plahotniuc, dar și că vor „să captureze din nou Republica Moldova”. 

„Poporul nu va permite acest lucru. Îi va răspunde: Candu, nu pleca, pușcăria-i casa ta!”, a încheiat Grigore Novac mesajul său publicat pe facebook.

Pro-Moldova a anunțat lansarea unei campanii naționale de demitere a Președintelui, Igor Dodon. Noua formațiune politică a lansat și un site, pleaca.com, acolo unde toți doritorii pot semna petiția online și anunță că mai multe corturi vor fi amplasate în toată țara unde cetățenii să poată semna pentru demiterea lui Igor Dodon.