(LIVE) Investigația privind frauda bancară, pe ultima sută de metri. PG, CNA, PA și ARBI prezintă nume, scheme și sume

Procurorul general al R. Moldova, Eduard Harunjen, directorul Centrului Naţional Anticorupţie, Bogdan Zumbreanu, șefa Agenţiei pentru Recuperarea Bunurilor Infracţionale, Otilia Nicolai, și adjunctul Procurorului-şef al Procuraturii Anticorupţie, Adriana Beţişor, susțin o conferință de presă în care prezintă informații despre investigarea fraudei bancare.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *