Încercarea de a mitui polițiștii l-a costa 5 ani închisoare și 40.000 de lei amendă

Un locuitor al raionului Cahul a fost condamnat pentru corupere activă la 5 ani închisoare cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe un termen de probă de 3 ani şi amendat penal cu 40.000 de lei.

Procuratura raionului Cahul a stabilit că, pe 11 august 2013, după ce s-a răsturnat cu motocicleta pe care o conducea fără numere de înmatriculare, acesta le-a promis poliţiştilor de patrulare care veniseră la faţa locului, 500 de lei pentru a nu documenta cazul.

Poliţiştii au refuzat mita şi au sesizat organele de drept, care au iniţiat o cauză penală pe acest fapt.

Sentinţa este cu drept de atac în modul stabilit de lege.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *