Ilan Șor, audiat de procurorii anticorupție

Ilan Shor, primarul orașului Orhei, este audiat de către procurorii anticorupție în dosarul Vlad Filat. Menționăm că acesta are statut special în dosar, după ce a făcut mai multe mărturii privind ilegalitățile comise de liberal-democrat.

Amintim că, la 17 octombrie, curent, Vlad Filat a depus o plângere penală împotriva lui Ilan Șor pentru declarații false. Anunțul a fost făcut de avocatul liderului PLDM.

Totodată, la sediul CNA a venit și Tudor Balițchi, șeful Serviciului Vamal.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *