Emoțiile protestului din fața CSJ în 15 FOTOGRAFII

De aproape cinci ore în fața Curții Supreme de Justiție (CSJ) are loc o acțiune de protest față de invalidarea mandatului de primar al liderului PPDA, Andrei Năstase. Protestatarii cer instanței supreme, care urmează astăzi să dea verdictul final, confirmarea legalității alegerilor. Ședința, care are loc fără participarea părților, a fost programată pentru ora 15:30, Năstase însă a cerut recuzarea judecătorilor pe masa cărora a juns dosarul: Ion Druță, Luiza Gafton și Victor Burduh. După două ore, la 17.30, CSJ a respins demersul cu privire la recuzare.

ZdG vă propune 15 fotografii care surprind emoțiile protestului din fața instanței supreme, supravegheat de zeci de polițiști. Imaginile sunt realizate de fotoreporterul ZDG, Ecaterina Alexandr.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *