Curtea de Apel a respins recursul membrilor organizației criminale din nordul țării

Curtea de Apel Bălți a respins recursul înaintat de cei 13 bănuiți reținuți pentru crearea şi conducerea unei organizaţii criminale în nordul țării. Astfel, a fost menținut în vigoare arestul pentru 30 de zile.

Amintim că ieri, 4 decembrie, la Curtea de Apel Bălți, a fost examinat recursul bănuiților reținuți de poliție la 25 noiembrie, curent, în urma perchezițiilor efectuate în nordul țării.

Reiterăm, că 13 persoane, de 20 și respectiv 47 de ani, domiciliate în mun. Chişinău şi Bălţi au fost reţinute pe polițiști și procurori, fiind suspectate de crearea şi conducerea unei organizaţii criminale. În privința acestora instanța de judecată a dispus aplicarea arestului pentru un termen de 30 de zile.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *