Condamnată pentru incendierea soţului

O locuitoare a raionului Hînceşti a fost condamnată la închisoare pentru că şi-a incendiat soţul, care a decedat la scurt timp.

Procuratura din Hînceşti a stabilit că, în aprilie 2014, după ce s-a certat cu soţul, inculpata l-a stropit cu benzină şi în timp ce bărbatul dormea l-a incendiat. În urma acţiunilor ilicite ale femeii, bărbatul a suferit arsuri de gradul I, II şi III pe 50% din suprafaţa corpului, decedând până la sosirea ambulanţei.

Pentru aceste acțiuni, inculpata, în vârstă de 51 de ani, a fost condamnată la 5 ani închisoare în penitenciar de tip închis pentru femei.

Sentinţa este cu drept de atac.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *