CNA a reținut cinci persoane din administraţia ASITO

Cinci persoane din cadrul ASITO au fost reţinute aseară, 30 iunie, de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie.

„Este vorba despre directorul financiar adjunct al instituţiei, contabilul-şef, dar şi trei angajaţi ai Serviciului juridic. Cei cinci au fost reţinuţi pentru 72 de ore într-un dosar de tentativă de delapidare a mijloacelor financiare ale întreprinderii în proporţii deosebit de mari şi spălare de bani. Potrivit materialelor preliminare, prejudiciul cauzat instituţiei se ridică la 9 500 000 de lei”, susține Angela Starinschi, purtătorul de cuvânt al Centrului Național Anticorupție (CNA).

Potrivit ei, în prezent, aceştia se află în izolatorul CNA.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *