Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Dodon a refuzat dezbaterile…

VIDEO Dodon a refuzat dezbaterile propuse de Usatîi și a părăsit sala în care s-au adunat cetățenii de la Fălești

Candidatul la fotoliul de președinte, Renato Usatîi, a mers la Fălești, la una dintre întrevederile lui Igor Dodon cu cetățenii, pentru a-l provoca la dezbateri publice. Președintele Dodon a refuzat însă propunerea lui Usatîi și după mai multe altercații, șeful statului a părăsit sala unde era programată întrevederea cu cetățenii din Fălești.

09.40: Usatîi susține că ar urma să îl urmărească pe Dodon și la alte întrevederi programate cu cetățenii.

09.31: Igor Dodon a refuzat să participe la dezbaterile cu Renato Usatîi și a părăsit sala.

09.29: Cei prezenți la eveniment s-au împărțit în două tabere, unii scandează „jos Dodon”, iar alții îi cer lui Usatîi să iasă afară.

09.21: Rento Ustîi este scos forțat din sală, iar unii cetățenii scandează „afară”.

09.20: „Vă mulțumesc că ați venit la această întrevedere. A fost planificată și înțeleg că au venit și alții care vor să ne audă, asta e foarte bine. Rog ca toți să fie liniștiți pentru că toți locuim într-o țară. Alegerile se vor termina iar noi trebuie să trăim mai departe în pace. Să lăsăm în pace provocările și să organizăm întrevederea care a fost planificată”, a spus Igor Dodon de pe scenă, ignorându-l pe Renato Usatîi.

09.17: Igor Dodon a intrat în sală. Unii dintre cei prezenți strigă „rușine”, iar alții „bravo”.

09.10: În timp ce Igor Dodon nu este încă prezent la întrevederea cu cetățenii, Rento Usatîi a intrat în sală și le-a comunicat cetățenilor prezenți că a venit la Fălești să îl provoace la dezbaeri publice.

Deoarece nu participă la dezbateri și este orașul meu natal, propunem să organizăm dezbateri frumoase”, le-a spus Usatîi cetățenilor.

Usatîi zice că vrea doar să îi adreseze întrebări lui Dodon și că nu este vorba de vreo „provocare”.