Ce venituri și proprietăți are șeful de poliție implicat în furtul unei salatiere

Vadim Ciobanu, șeful secției urmărire penală a Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane, implicat în furtul unei salatiere dintr-un magazin din centrul capitalei, a ridicat un salariu de 87.094 de lei, în anul 2015.

De asemenea, acesta a indicat în declarația sa de venituri și proprietăți că ar fi primit cadou de la părinți 2.000 de euro și 20.000 de lei. Potrivit declarației lui, acesta nu are apartament, însă, împreună cu familia are un cont bancar de 10.000 de euro, deschis în 2013, cu o dobândă de 1200 de euro.

Amintim că, la 18 februarie curent, într-un magazin din centrul capitalei s-a produs un furt. Imaginile video cu acest caz au apărut, inițial, pe pagina de pe o rețea de socializare a magazinului respectiv, iar ieri, 28 februarie, la mai multe posturi de televiziune. Din imagini putem oberva cum un bărbat acoperă o femeie cu spatele, iar aceasta ia rapid un vas și îl pune în geantă (minutul 1:35), în timp ce agentul de vânzări era distras cu alte lucruri. ZdG a aflat că în acest caz ar fi implicat Vadim Ciobanu, șeful secției urmărire penală a Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane. Anume Ciobanu ar fi bărbatul care-și protejează soția, în timp ce aceasta pune în geantă salatiera, despre care magazinul anunța ulterior că are o valoare de aproximativ 400 de lei. Bărbatul a fost recunoscut de mai multe persoane din anturajul său. Însă, Ciobanu neagă că ar fi implicat în acest caz.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *