Ani grei de închisoare pentru autorii unui atac tâlhăresc

Doi locuitori ai raionului Hînceşti au fost condamnaţi recent la închisoare pentru comiterea tâlhăriei asupra a doi tineri.

Din datele Procuraturii Hînceşti reiese că, în martie 2015, aflându-se în satul Cărpineni şi urmărind scopul sustragerii bunurilor altei persoane, inculpaţii au atacat doi tineri, cărora le-au aplicat multiple lovituri. În continuare, agresorii au deposedat victimele de telefoane mobile, estimate la aproximativ 6300 de lei.

Pentru comiterea acţiunilor ilegale, inculpaţii, cu vârstele de 19 şi 23 de ani, au fost condamnaţi la câte 8 ani privaţiune de libertate, fiind luaţi sub strajă din sala de judecată.

Sentinţa este cu drept de atac conform prevederilor stabilite de lege.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *