Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   A ucis doi oameni, le-a…

A ucis doi oameni, le-a furat telefonul și o valiză

La 3 aprilie curent, în cadrul Inspectoratului de Poliție Cahul, a parvenit informația, precum într-o gospodărie a fost găsit cadavrul unei femei de 62 de ani și soțul acesteia de 65 de ani, cu mai multe leziuni corporale.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiștii au stabilit că femeia a decedat în urma multiplelor lovituri în regiunea capului, iar soțul acestea a fost transportat la spital pentru a i se acorda asistenţă medicală, unde în seara de 8 aprilie curent, bărbatul a decedat.

Ca urmare a investigațiilor efectuate de către forțele de ordine, la 6 aprilie curent, a fost identificat și reținut suspectul de 26 de ani, domiciliat în raionul Rezina, care și-a recunoscut vina pentru comiterea infracțiunii. Acesta a povestit polițiștilor că a pătruns în gospodăria victimelor pe timp de noapte, aplicându-le mai multe lovituri cu un topor în regiunea capului, a sustras un telefon mobil și o valiză, după care a plecat de la locul faptei. Acesta spune că victimele îi datorau bani și de aceea a recurs la acest gest.

În acest caz a fost iniţiată o cauză penală în baza art. art.145 Cod Penal al RM. Conform legislaţiei persoanele culpabile de omor intenționat, riscă o pedeapsă cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă.