A fost prins șoferul care a tamponat un pieton și a părăsit locul accidentului

Oamenii legii au identificat și reținut șoferul care a accidentat un tânăr la Florești și a părăsit locul faptei.

La 14 ianuarie, curent, în raionul Florești a avut loc un grav accident de circulație, soldat cu decesul unui tânăr de 18 ani. Autorul tragediei a părăsit locul faptei. În cadrul investigațiilor a fost găsită unitatea de transport implicată în accident și persoana care se afla la volanul automobilului în timpul producerii accidentului. Acesta este un tânăr, în vârstă de 29 de ani, locuitor al satului Ivanovca, care nu dispune de permis de conducere.

Actualmente, bănuitul este reținut pentru 72 de ore și se află în Izolatorul de detenție provizorie al Inspectoratului de poliție Florești. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă, pentru părăsirea locului accidentului, până la 2 ani de privațiune de libertate. Iar pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport care a cauzat din imprudență decesul unei persoanede la 2 la 7 ani de închisoare cu privare de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 4 ani.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *