A agresat un taximetrist și i-a luat mașina

Un taximetrist de 48 ani, din mun. Chișinău, a fost agresat și deposedat de mașină chiar de clientul său.

Incidentul a avut loc în seara de 26 ianuarie, curent, în satul Seliște, Orhei. Un bărbat de 32 de ani, a solicitat unui taximetrist să îl transporte până la Orhei, împreună cu un prieten de-al său. Pentru serviciile prestate, taximetristul a cerut 250 de lei, la care pasagerii au căzut de acord.

Ajungând la destinație, unul dintre pasageri a spus că nu are bani și îl roagă să meargă la un prieten, în satul Seliște ca să împrumute pentru a se achita. Acolo, acesta a primit 100 de lei, prietenul acestuia a coborât, iar el a solicitat să fie dus încă la câteva adrese, la care taximetristul a refuzat și a luat direcția spre orașul Orhei. Atunci, clientul agresiv a apucat volanul și a manevrat spre dreapta, creând pericol de derapare de pe traseu. Astfel, șoferul a oprit automobilul și între ei s-a iscat o bătaie. Taximetristul a fost agresat fizic și imobilizat, după care pasagerul s-a urcat la volanul automobilului de model „Dacia Logan” și a plecat spre Orhei.

Imediat, victima, printr-un apel telefonic a alertat poliția de la Orhei. Polițiștii s-au mobilizat, deslocându-se pe străzile orașului și la ieșirile pe traseul național. În scurt timp, bărbatul a fost reținut.

În acest caz a fost inițiată o anchetă de urmărire penală pe faptul răpirii mijlocului de transport. Pentru asemenea fărădelege, bărbatul şi-ar putea petrece următorii ani după gratii.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *