170 de percheziții în toată țara. Cine este vizat?

Angajații Direcției Antidrog a INI, Direcției de Poliţie a mun. Chișinău, în comun cu cei ai Oficiului Principal al Procuraturii mun. Chişinău, Inspectoratelor de Poliţie și oficiile Procuraturilor din teritoriu, desfășoară peste 170 de percheziții în toată țara.

Până la această oră au fost efectuate peste 70 de percheziții în mai multe raioane, au fost reținute 19 persoane și ridicate peste 20 kg de droguri.

„Astfel, au fost depistate peste 4 kg de droguri sintetice (PVP), 7 kg de marijuana, 5 kg de plante de mac, 2 kg de etnobotanice, 650 de pastile Ecstasy, heroină, o seră cu plante de cânepă, precum și plante uscate de cânepă.De asemenea, au fost depistate și ridicate 3 arme de foc (pistoale) deținute ilegal si peste 200 de cartușe de luptă. Valoarea totală a drogurilor sechestrate se ridică la 8, 5 milioane de lei.”, se anunță într-un comunicat de presă al Poliției.

Potrivit lor, la acest moment se efectuează alte circa 100 de percheziții.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *