VIDEO/ Tragedie în Italia. Mai multe persoane au murit după ce un pod rutier s-a prăbușit

Un pod rutier de pe autostrada A10 din orașul Genova, Italia, s-a prăbușit de la înălțimea de circa 100 de metri de la sol. Agenția italiană de presă ANSA informează că până la această oră au fost identificate 11 persoana care și-au fi pierdut viața în urma prăbușirii podului, dintre care unul este un minor. În același timp, cinci persoane sunt în stare gravă. Potrivit Ministerului de Externe din R. Moldova, nu se cunoaște dacă printre victime se numără și cetățeni moldoveni.

17.18: Potrivit informațiilor, numărul persoanelor decedate a urcat până la 20. Potrivit poliției, în momentul prăbușirii, podul era traversat de circa 35 de automobile.

Pompieri, medici și polițiști au intervenit la fața locului pentru a scoate victimele de sub dărâmături. Presa italiană scrie că echipele de salvare au descoperit mașini zdrobite cu mai mulți morți în interior.

Potrivit informațiilor preliminare, tragedia s-a produs în timpul unei furtuni care s-a abătut asupra orașului.

„Aici este iadul”, spun salvatorii angajați în căutarea și recuperarea victimelor. „Pentru că s-a oprit furtuna, din fericire căutările pot fi efectuate mai ușor”, scrie rainews.it.

Foto: Twitter/Vojtěch Gibiš

Foto: Twitter/Vojtěch Gibiš

Foto: Twitter/Vojtěch Gibiš

Foto: Twitter/Vojtěch Gibiš

Foto: Twitter/Vojtěch Gibiš

Foto: Twitter/Vojtěch Gibiš

Foto: Twitter/Vojtěch Gibiš


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *