VIDEO/ Momentul în care oamenii se întorc cu spatele și huiduie Jandarmeria la parada de 1 Decembrie

Peste 4 000 de soldați au defilat la București la parada de Ziua Națională a României de la Arcul de Triumf, care a marcat Centenarul Marii Uniri. În momentul în care au trecut mașinile Jandarmeriei, oamenii care asistau la defilare au început să huiduie și s-au întors cu spatele, transmite Digi24.

Gestul oamenilor se vrea a fi un protest față de intervenția în forță a Jandarmeriei la manifestațiile de la 10 august 2018, cunoscute și ca „protestul diasporei”, când sute de oameni au avut de suferit de pe urma gazelor lacrimogene și a intervenției disproporționate a forțelor de ordine.

Momentul, în video de mai jos:

 

 

Foto: Inquam Photos / fotoreporter: Octav Ganea

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Lider Moldovan

    Ori sunteți bolnavi la cap ori sunteți zombificați cu totul. Intervenția în forță a Jandarmeriei la manifestațiile de la 10 august 2018 a fost cât se poate de motivată. Printre manifestații pașnici se INFILTRASE mulți provocatori. Și cum puteau să-i dispersese altfel, decât să-i eie la ciomăgeală pe toți la rând? A fost luată singura decizie posibilă în aceste cazuri! Cei bătuți pe drept, așa și le trebuia, iar jertfele întâmplătoare să se ducă la preafericitul Daniel să le mângâie rănile! NU TREBUIAU SĂ ACCEPTE PRINTRE EI PROVOCATORII LUI IOHANNIS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *