Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   V. Dăncilă: „Este o dramă…

V. Dăncilă: „Este o dramă ce i se întâmplă lui Dragnea. Suntem alături de el şi de familia lui. Nu voi demisiona”

Viorica Dăncilă a declarat într-o conferinţă de presă la sediul Partidul Social Democrat (PSD) că este o dramă ce i se întâmplă lui Liviu Dragnea şi familiei sale. Totodată, ea a subliniat că nu îşi va da demisia şi va prelua şefia PSD.

Pentru PSD, condamnarea preşedintelui în funcţie reprezintă un moment dificil, aşa cum ar reprezenta pentru orice partid. În calitate de colegi de partid suntem alături de dumnealui şi de familia sa. Evident, este un moment dificil. Nu vom comenta în niciun fel decizia instanţei de judecată”, a declarat Viorica Dăncilă la sediul PSD din Băneasa.

Totodată, Dăncila a mulţumit electoratului şi că împreună cu membrii partidului vor analiza unde au greşit.

Vă asigur de faptul că nu îmi voi da demisia indiferent de solicitări, vom respecta decizia din Parlament dacă va fi depusă o moţiune. Dacă cineva cere demisia nu înseamnă că imediat trebuie să acceptăm asta. Este importantă stabilitatea ţării”, a declarat Viorica Dăncilă.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru istigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive. Liderul PSD este acuzat că a angajat fictiv două secretare PSD la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Citeşte şi