„Rusia a trimis patru convoaie cu echipament militar în Donbas”

Forţele „teroriste” proruse din Donbas continuă să primească întăriri din Rusia, a acuzat un oficial ucrainean, potrivit căruia, în ultimele 24 de ore, în estul Ucrainei au fost văzute patru convoaie de echipament militar venind din Rusia, relatează agenţia Uktinform în pagina electronică.

„Patru convoaie cu furnituri, provenind din Rusia, au fost văzute în ultimele 24 de ore în Donbas”, a scris Dmitro Timciuk, directorului unui grup ucrainean care monitorizează mişcările militare în conflictul armat din estul ţării.

În cele patru convoaie se află, între altele, „55 de unităţi de transport, 28 de vehicule militare – inclusiv tancuri, vehicule blindate de luptă şi piese autopropulsate de artilerie”, precizează Timciuk.

El acuză Rusia că şi-a intensifica acţiunile de susţinere cu resurse şi material militare – atât cu oameni, cât şi cu armament şi echipament militar – a insurgenţilor proruşi, în pofida armistiţiului intrat în vigoare la 15 februarie curent.
Sursa: Mediafax


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *