Premierul Georgiei și-a anunțat demisia

Material de pe Kavkaz uzel

Premierul Georgiei, Mamuka Bakhtadze, și-a anunțat demisia din funcție, promițând să ofere detalii despre acest lucru într-o declarație oficială.

După cum notează Kavkaz uzel, fostul ministru al Finanțelor din Georgia, Mamuka Bakhtadze, a condus guvernul țării, după ce Giorgi Kvirikashvili a părăsit funcția de prim-ministru pe 13 iunie 2018, explicându-și decizia prin dezacordurile cu șeful partidului de guvernare al Georgiei, Bidzina Ivanishvili.

„Principalul meu obiectiv și principalul mandat pentru funcția de prim-ministru a fost crearea și punerea în aplicare a unui cadru strategic pentru dezvoltarea țării, care în anii următori va asigura atingerea obiectivelor statului nostru”, a declarat Bakhtadze pentru corespondentul de la Kavkaz uzel.

Prim-ministrul și-a explicat decizia de a demisiona prin „îndeplinirea misiunii sale”. În același timp, Bakhtadze a declarat că rămâne în echipa partidului de guvernământ „Visul Georgiei – Mișcarea Democrată”.

Foto: apa.az

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *