Pe cine l-a desemnat Putin candidat pentru funcția de premier

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a avut miercuri, 15 ianuarie, o întrevedere cu șeful Serviciului Fiscal Federal (SFF), Mihail Mushistin, căruia i-a propus să ocupe funcția de prim-ministru.

Mushistin a acceptat invitația și, respectiv, candidatura acestuia urmează să fie examinată de Duma de Stat, conform unui comunicat emis de administrația prezidențială.

Mushistin conduce SFF din 2010. Totodată, în perioada 2011-2008 a deținut funcția de membru al Consiliului prezidențial pentru dezvoltarea pieței financiare a Federației Ruse. În CV-ul său este menționat că este doctor în științe economice și este de profesie inginer. El mai este membru al consiliului de supraveghere al clubului de hochei CSKA și are 53 de ani.

Tot astăzi, Putin a semnat decretul privind demisia lui Dmitri Medvedev din funcția de premier.

Foto: kremlin.ru

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *