Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   O explozie s-a produs în…

O explozie s-a produs în România. 12 persoane au suferit arsuri

Poliţia orașului București, România, a anunţat că 12 persoane au suferit arsuri în urma deflagraţiei care a avut loc în jurul orei 13.00, la târgul „Valea Cascadelor”, opt dintre acestea fiind transportate la spital, alte patru primind îngrijiri la faţa locului. Potrivit poliţiştilor, explozia a fost anunţată în jurul ore 13.00, prin apel la numărul de urgenţă 112, fiind sesizaţi că pe bulevardul Timişoara, în târgul „Valea Cascadelor”, sector 6, s-a produs o explozie la o butelie, în urma căreia mai multe persoane au fost rănite, la faţa locului ajungând poliţişti de la Secţiile 21 şi 25, relatează Mediafax.

„Din primele date a reieşit faptul că 12 persoane ar fi suferit arsuri în urma deflagraţiei. Patru persoane au primit îngrijjiri medicale la faţa locului, iar cele opt victime care necesită îngrijiri de specialitate sunt transportate către Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri”, anunţă Poliţia Capitalei printr-un comunicat de presă.

La faţa locului au intervenit nouă ambulanţe SMURD, o ambulanţă SMURD cu medic, trei autospeciale de stingere şi una de descarcerare, incendiul fiind stins.

Oficiali ai ISU au precizat că explozia a avut loc la o autorulotă amenajată pentru producerea şi vânzarea produselor alimentare. În spatele acesteia se aflau patru butelii. S-ar fi produs un incendiu care a curprins toate cele patru butelii , trei dintre ele fiind scoase, o a patra explodând. Puncte de vânzare ca cel la care s-a produs explozia nu se supun avizarii/autorizarii din punct de vedere al securitatii la incendiu, a mai precizat sursa citată.

Sursa: Mediafax.ro